Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Vandrerhjem

Overnatninger fra 120,-* pr. person pr. nat

Dine muligheder

Lige midt på Sjælland, mellem Ringsted og Sorø, kan du overnatte på Gyrstinge Vandrerhjem til en billig pris.

Måske har du været til bryllup eller konfirmation i nærheden og vil overnatte inden turen hjem. Eller du er på hiking eller cykeltur og skal bruge en enkelt overnatning. Men hvorfor ikke blive et par dage? Tæt på alle handelsmuligheder i Ringsted og Sorø, er Gyrstinge et enestående landsbymiljø med masser af muligheder for oplevelser og ture i naturen.

Gyrstinge Vandrerhjem er lyse, nye værelser.  Men her er pænt og rent, beliggenheden er idéel og priserne er i orden.

Om Gyrstinge Vandrerhjem

Gyrstinge Vandrerhjem er en del af Landsbyhuset Gyrstinge. Landsbyhuset ejes af landsbybeboerne via en fond og dækker mange forskellige formål: Idrætsaktiviteter, fitness, selskabslokale, mødefaciliteter, café og vandrerhjem.

Vandrerhjemmet er derfor ubemandet, og det er lokale beboere der på frivillig basis håndterer din booking og driften i det daglige.

Landsbyhuset er indviet i 2010 efter næsten 20 års opsparing i en fond til formålet. Gennem disse 20 år har de lokale beboere gennemført roehakning, cykelløb, juletræssalg og mange andre aktiviteter for på den ene side at skrabe pengene til byggeriet sammen, på den anden side at styrke sammenholdet i et meget aktivt landsbysamfund. Efter opførelsen fortsætter aktiviteterne for at finansiere vedligeholdelse, daglig drift og løbende forbedringer.

Fonden der driver Landsbyhuset er en selvejende institution. Et eventuelt overskud af driften af Gyrstinge Vandrerhjem vil derfor udelukkende blive anvendt til Landsbyhuset - og dermed til at gøre dit næste besøg mindst lige så godt.

Reserver Værelse 2

Med plads til 2 personer.

Reserver Værelse 3

Med plads til 3 personer.

Reserver Værelse 5

Med plads til 5 personer.

Reserver shelter

(Inkl. adgang til WC og Bad)

Med plads til 10 personer