VANDRERHJEM

Reserver her

Overnatninger fra 133 kr. pr. person pr. nat (ved 3 personer i samme værelse).

Lige midt på Sjælland, mellem Ringsted og Sorø, kan du overnatte på Gyrstinge Vandrerhjem til en billig pris. Måske har du været til bryllup eller konfirmation i nærheden og vil overnatte inden turen hjem. Eller du er på hiking eller cykeltur og skal bruge en enkelt overnatning. Men hvorfor ikke blive et par dage? Tæt på alle handelsmuligheder i Ringsted og Sorø, er Gyrstinge et enestående landsbymiljø med masser af muligheder for oplevelser og ture i naturen. 

Gyrstinge Vandrerhjem har lyse nye værelser, her er pænt og rent, beliggenheden er idéel og priserne er i orden.

Om Gyrstinge Vandrerhjem
Gyrstinge Vandrerhjem er en del af Landsbyhuset Gyrstinge. Landsbyhuset ejes af landsbybeboerne via en fond og dækker mange forskellige formål: Idrætsaktiviteter, fitness, selskabslokale, mødefaciliteter, café og vandrerhjem. Vandrerhjemmet er derfor ubemandet, og det er lokale beboere der på frivillig basis håndterer din booking og driften i det daglige. Landsbyhuset er indviet i 2010 efter næsten 20 års opsparing i en fond til formålet. Gennem disse 20 år har de lokale beboere gennemført roehakning, cykelløb, juletræssalg og mange andre aktiviteter for på den ene side at skrabe pengene til byggeriet sammen, på den anden side at styrke sammenholdet i et meget aktivt landsbysamfund. Efter opførelsen fortsætter aktiviteterne for at finansiere vedligeholdelse, daglig drift og løbende forbedringer. Fonden der driver Landsbyhuset er en selvejende institution. Et eventuelt overskud af driften af Gyrstinge Vandrerhjem vil derfor udelukkende blive anvendt til Landsbyhuset – og dermed til at gøre dit næste besøg mindst lige så godt.

Mad og drikke
Søg på postnumrene 4100, 4180 og 4295 på www.just-eat.dk og du får adgang til masser af take-away. Topklasse restaurationer i området er f.eks. www.stovletkatrineshus.dkwww.krebshuset.dkwww.skovkro.dk og www.oishii.dk.

Nøgle
Nøgleafhentning aftales ved booking. Ring eventuelt på tlf. +45 4244 5523 ved ankomst.

Kontakt
Vandrerhjemmet kan kontaktes på email: [email protected] 
Eller på vagttelefonen tlf. +45 4244 5523 

Reserver VANDRERHJEM

 

Reserver her