SPORTSHAL

Lille sportshal med plads til det meste

3 badminton baner, 2 volleyball baner, 1 basketball bane (for børn på tværs), 1 forkortet håndboldbane For Gyrstinge IF har det været et stort skridt, at gå fra en lille gymnastiksal til en stor og lys sportshal. Størrelses mæssigt er hallen godt nok lidt kortere end en normal sportshal, men det har været en stor forbedring for idrætsforeningen, som nu kan tilbyde flere sportsaktiviteter. Læs mere om den lokale idrætsforening her www.gyrstingeif.dk.

Sportshallen (744 m²) kan lejes for 400,00 kr. pr. time til sport eller motion og for 500,00 kr. pr. time til festarrangementer (op til 350 personer). Til festarrangementer betales et depositum på kr. 2.000,00 ved reservationen.

Café område til hygge
I hallen er der også et café hjørne, hvor der er mulighed for at side og hygge mens man venter på børn eller voksne. Vi har her opstillet et fodboldbord som bruges flittigt og på den ene balkon er der opsat et bordtennisbord der ligeledes er til fri afbenyttelse.

RESERVER NU

På nedestående kalender kan du se om lokalet er ledigt på den eller de ønskede dage og tider. Bemærk, at reservation først er endelig, når depositum er betalt. Opkrævning af depositum, vil normalt ske indenfor et døgn. Som standard reserveres lokalet fra kl. 08:00 til næste morgen kl. 05:00. Ønskes andre tider skrives dette i det relevante felt. Eksempelvis hvis lokalet ønskes indtil kl. 12:00 den efterfølgende dag. Se også prislisten.

Ønsker du at reservere lokalet, så udfyld felterne nederst på siden og tryk send.

SE KALENDEREN FOR LEDIGE DATOER:

LAV DIN RESERVATION HER: 

  Start dato for reservation

  Start klokkeslæt for reservationen
  (format: TT:MM)

  Slut dato for reservation

  Slut klokkeslæt for reservationen
  (format: TT:MM)

  Sportshallen ønskes til

  Fornavn

  Efternavn

  Adresse

  Postnummer

  By

  E-mail

  Hvis opkrævning ønskes via EAN, så skriv EAN-nr. her: